Velkommen til Oslo Tour 2016

logo_1946460_web (1)Det er med stor glede vi har ønsker alle nye og gamle diskgolfere velkommen til Oslo Tour 2016. Oslo Tour er en turnering ment for både profesjonelle og amatører, i sporten disc golf også kalt frisbeegolf. Den vil foregår på tre forskjellige diskgolfbaner i Oslo, og alle aldre og ferdighetsnivåer er velkommne.

Det er de tre Oslo klubben Stovner Frisbeeklubb, Muselunden Frisbeeklubb og Ekeberg Sendeplateklubb som står bak, alle klubber med noen av de beste diskgolferne i landet. Nå ønsker klubbene å rekruttere og inspirere enda flere, ved å invitere til en samling av tre forskjellige turneringer under fellesparaplyen Oslo Tour.

Det vil bli avhold tre turneringer, på følgende steder og datoer:

  • 14. mai – Oslo Tour Holmenkollen
  • 18. juni – Oslo Tour Muselunden
  • 16. juli – Oslo Stovner

Det vil være åpent for alle nivåer, fra de som bare vil møte opp å ha det gøy, til de som er mer erfarne i sporten. Om du er usikker på hvilken klasse du hører til, har vi laget en liten veiledning til de som har lyst til å delta:

  • Open Pro – åpen for alle.
  • Open Amatør – lavere PDGA rating enn 900. I denne klassen kan alle aldre delta, med spillere som gjerne har spillt noen år og kaster jevnt og presist. Spillerne kaster 70-110 meter, og setter 5-7 putter fra 8 meter.
  • Rekreasjon – lavere PDGA rating enn 850. I denne klassen kan alle aldre delta, med spillere som har spilt 1-2 år og kaster forholdsvis jevnt og presist. Spillerne kaster 50-80 meter, og setter 4-6 putter fra 6 meter.
  • Open Dame – lavere PDGA rating enn 800. I denne klassen kan alle aldre delta, for spillere som har kastet frisbee flere ganger tidligere.
  • Junior – alle under 18 år.

Det er ingen krav om å være medlem i PDGA, men at man er medlem i en godkjent frisbeeklubb i Norge. Dette kan for eksempel være støttemedlemskap i en av arrangørklubbene. Det vil være mulighet for innmelding før turneringene, eller på forhånd med mer info her.