Vinn wildcard til Arendal Open i Holmenkollen

Arendal Open logoDet er med stor glede at vi kan annonsere en fantastisk samarbeidspartner, nemlig SSK Frisbee og Arendal Open. Dette er en del av Norgescupen, landets ledende golf tour. Og som deltager i Oslo Tour Holmenkollen har du en unik mulighet til å delta i Arendal Open

For å gi flere gode spillere tilgang til Norgescupen har vi fått til et flott samarbeid med Arendal Open, og de har gitt oss et wildcard som en dyktig deltager av Oslo Tour Holmenkollen. Vinneren av Open Amatør vil nemlig få muligheten av å benytte seg av en wildcard til Arendal Open i 1 uke, og kan dermed slippe å stå i kø for å delta i denne Norgescupen. Det er rett og slett en unik mulighet til å delta på en av landets beste diskgolf turneringer, en mulighet veldig få kan benytte seg av. Så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid, og sikre seg en plass i Open Amatør klassen for Oslo Tour Holmenkollen når påmeldingen starter 14. mars!