Vinn wildcard til Skien Open på Stovner – Oslo Tour 2016

Sist, men absolutt ikke minst, Skien Open stiller med wildcard til Oslo Tour, til vinneren av turneringen på Stovner. Dette betyr at om du som vinner i Open Amatør under turneringen i Stovner, kan bli med i Norgescupen uten å måtte stå i kø!

skien-logo-1Det er helt fantastisk å oppleve all støtten Oslo Tour har fått fra etablerte turneringskretser, og med muligheten til å vinne wildcard også under Stovner turneringen vil amatører ha mulighet til å vinne plasser i Norgescupen i alle konkurransene under touren. Som alltid må wildcardet benyttes innen 1 uke etter seieren under Oslo Tour Stovner 16. juli

Det er nå under 1 måned igjen til det åpner for påmelding til Oslo Tour Holmenkollen, vi gleder oss til å se tilbakemeldingene og se påmeldingene strømme på!