Ny sponsor – The AMSterdam Challenge

The AMSterdam Challenge 2016 logoDet er med stor glede vi kan annonsere The AMSterdam Challenge som sponsor for Oslo Tour 2016. Dette er en turnering for amatører, og vil bli avholdt i midten av september i Amsterdam. 

Amsterdam Open var i fjor en del av EuroTour, men vil i år være en turnering som i likhet med Oslo Tour vil ha spesielt fokus på amatører. Banen er den spennende og krevende bane Slotpark midt i Amsterdam, man kan forvente konkurranse fra hele Europa om man deltar. Turneringen er sponset av Westside Discs, og med i premien får man også playerpack som blant annet inkluderer en fundraiser disk til turneringer. Vi er veldig glade og stolte av å få samarbeide med våre nederlandske venner, og håper mange nordmenn også vil benytte seg av muligheten til å spille denne turneringen i september.

For mer info, se deres hjemmesider www.amsterdamopendiscgolf.com

20160225_090231