Latitude 64 hovedsponsor for Oslo Tour 2016

Latitude 64 logoVi er stolte og veldig glade for å kunne annonsere hovedsponsor for Oslo Tour 2016: Latitude 64!

Latitude 64 et av verdens mest anerkjente disc golf produsenter, og produserer alt fra disker og kurver, til sko og bagger. Firmaet ligger ikke langt fra Skellefteå i Sverige, og har de siste årene satt store fotrykk både lokalt og internasjonalt med sine disker. Blant spillerne i stallen deres finner man navn som Ricky Wysocki, Dave Feldberg og JohnE McCray. Her i Norge er Team Latitude 64 Norway en meget synlig gruppe spillere som mange kjenner, og som har topplasseringer både nasjonalt og internasjonalt.

De er enormt lidenskapelig for sporten, og bidrar til at sporten vokser både i Sverige og over hele verden. Deres mentalitet, kvalitet og profilering gjør oss ekstra stolte over at de har valgt å satse på oss, en helt nystartet tour i hovedstaden. De vil bidra med premier og støtte under turneringene, og det vil være pro shop under turneringene med mulighet for å kjøpe noen nye, lekre disker.

2477428_orig[1]