Oppdatering av plassfordeling

scf284fPåmelding til Oslo Tour Holmenkollen presented by Latitude 64 har åpnet, og alle plassene i Open og Advanced forsvant på 6 minutter! Interessen har vært overveldende til denne nye touren, og vi har fått noen gode tilbakemeldinger som gjør at vi oppdaterer plassfordelingen til de kommende turneringene på Muselunden og Stovner.

Vi ser at trykket på de reserverte plassene har vært på Open og Advanced, som begge ble utsolgt på bare 6 minutter etter at påmeldingen åpnet. Oslo Tour har som misjon om å være inkluderende for alle ferdighetsnivåer, og nettopp derfor er majoriteten av plasser reservert til amatører. Men vi ønsker ikke å være statiske i forhold til touren, da vi vet at miljøet ikke er statisk. Derfor gjør vi noen endringer etter å ha fått flere gode tilbakemeldinger etter denne første påmeldingen.

 • Tidsreservasjon på plasser
  Per i dag er de forhåndbestemte plassene reservert til klassene i 1 måned. Dette endrer vi til 1 uker. Dette betyr at om det 1 uker fortsatt er ledige plasser til turneringen, vil klassereservasjonene frafalle og de ledige plassene åpnes uavhengig av klasse.
  Eksempel: Det er 6 plasser igjen i Rekreasjon/Nybegynner etter to uker fra påmeldingsstart. Disse 6 plassene åpnes til alle klassene, og man kan melde seg på i klassene man selv ønsker ikke bare Rekreasjon/Nybegynner.
 • Endring på antall reserverte plasser
  Trykket var enormt i Open og Advanced mens de andre klassene ikke hadde like mye pågang. Vi tolker dette som et faktum at det er flere deltagere som vil delta i disse klassene, og vi endrer derfor antall reserverte plasser for å øke klassene Open og Advanced. Oppdatert liste finner du under fanen Turneringer.
 • Holmenkollen sommerWildcard til tourledere
  For å sørge for å gi en god sjanse til de som satser på touren, velger vi å sette av wildcard til tourlederne. Dette vil gjelde de to klassene med mest pågang, slik at de tre beste spillerne sammendraget i Open og Advanced vil ha et garantert wildcard for deltagelse i neste turnering. Disse vil kontaktes direkte av TD i god tid før påmeldingen åpner for kommende turnering, om de ikke allerede er påmeldte til den kommende turneringen.