Oslo Tour Holmenkollen nå fulltegnet

slide-2 (1)I dag åpnet de resterende plassene i Oslo Tour Holmenkollen presented by Latitude 64, og de 15 ubrukte plassene ble tatt på 55 minutter. Plassene som ikke fylt var hovedsakelig i dame og junior, og det som gleder oss mest er å se at over halvparten av deltagerne er i amatørklassen, noe som bekrefter at det er et behov for amatørklasser i disk golf også i Norge.

Vi er glade for at første turnering i Oslo Tour er fullbooket, og at Holmenkollen vil kry av disk golfere i mai. Etter at de forhåndsreserverte plassene ble frisluppet i dag 28. mars er turneringen fullbooket, med spillere fra hele 15 forskjellige klubber rundt om i landet. Vi er også veldig glade for å se at tourens misjon om å tilfredsstille flere spillere ser ut til å ha fungert med klare skiller mellom proffesjonelle og amatører, og at det 14. mai vil være over 50% deltagere i amatørklassen. Fordelingen ser slik ut:

  • Open (pro) – 19 deltagere
  • Dame – 5 deltagere
  • Junior – 2
  • Advanced (amatør) – 26 deltagere
  • Rekreasjon / Nybegynner (amatør) – 20 deltagere

Full liste over deltagere finnes her.

Takk til våre sponsorer i Latitude 64 som er med på å gjøre dette mulig, og til AMSterdam Challenge som bidragsyter. Vi ser frem til å møte dere alle og lage et godt show på taket av Oslo.