Fokuset på damene – WGE

Oslo Tour Holmenkollen en del av PDGA Womens Global Event. Dette betyr at at de kvinnelige deltagerne blir med over 1500 andre kvinnelige utøvere denne dagen, som alle konkurrer i frisbeegolf. Og selvfølgelig skal dette feires med noen spesielle premier til dameklassen!

Disc Golf Girls of Norway WedgeEtter fantastisk dugnadsinnsats er banen i Holmenkollen nesten helt klar til turnering, og det er mye spennende som kommer på plass i disse dager. En av tingene er PDGA’s Womans Global Event, en dag med et spesielt fokus på damene i sporten den 14. mai. Dette er vi selvfølgelig støttende om i Oslo Tour, og har ordnet noe veldig spesielt til de deltagende i dameklassen. Det vil være en liten goodiebag til hver deltager, og en disk med en veldig spesiell misjon. Vår gode samarbeidspartner Guru Disc Golf har donert disker til våre kvinnelige deltagere, en lightweight «Disc Golf Girls of Norway» Wedge. Hver mottaker får en enkel oppgave: gi den videre til en jente under 16. På den måten rekruterer vi til sporten og skaper ny interesse for den, og vi håper deltagerne ser verdien i å bidra på denne måten.

En stor takk til Guru Disc Golf som har bidratt på en fantastisk måte for å gjøre Oslo Tour til Norges ledende disc golf tour!

PDGA WGE 1500