Vinnerne av Oslo Tour Muselunden – Morten Falk og Camilla Nordhei

Sol, nyklippet bane og godt selskap er bare noen av stikkordene for dagen, med andre ord var rammen klar for en dag i discgolfens navn. Andre runde av Oslo Tour er nå avsluttet, og vi ble vitne til fantastisk mye god kasting denne lørdagen. To ace, en fantastisk runde for seieren i Open Herre og generelt høyt nivå. 

20160618_164729

Glade vinnere under Oslo Tour Muselunden.

Med Haraldsheim som base hadde de tre Oslo-klubbene igjen gleden av å invitere til turnering, denne gangen på Muselunden. Dette er en bane som originalt er 18 hull, men som for anledningen ble satt opp med 19 hull med lånt område av Skeid. I tillegg var det satt opp område rundt kurv på hull 8/14 som fungerte som island green og OB område, som satte spillernes ferdigheter på prøve. Med vår sponsor Latitude 64 i ryggen med god støtte fra Guru Disc Golf var det klart for kamp, og resultatet var en actionfylt dag på Muselunden.

Dobbelt Muselunden i Open
I Openklassene var det Muselundens egne spillere som tok seierne i både Herre og Dame, med to forskjellige utgangspunkt etter første runde. I Open Dame hadde Camilla Nordhei en solid ledelse inn i andre runde, en ledelse som hun forsvarte godt og endte til slutt med en tretten kasts seier. I Open Herre var det Martin Noreng som hadde den beste første runden, med flere spillere følgende hakk i hel. I runde to fortsatte det solide spillet hans, men det var Morten Falk som virkelig fant kjærligheten med både putteren og driveren i runde to. Med fantastiske 47 kast på en par 58 var det ikke noe man kunne gjøre med den stillestående Muselunderen, og han endte dermed med en komfortabel 4 kasts seier.

13498153_10154148806621181_5623280111679174930_o

Bjørn Lærum med ace på hull 5. Bilde: Dagfinn Brendemo

Imponerende amatørklasser
I junior var det kun 1 deltager, men Adam Hølmebakk fra Pancake tok ikke lett på oppgaven og endte til slutt på -3. I Advanced gikk Odne Lyngstad en knallsterk runde på -8 første runde, som var rundens beste uansett klasse. Selv om han tilsynelatende ikke var like fornøyd med andre runde var den god nok til å beholde ledelsen, og fikk dermed sin andre seier på snaue to uker. Meget sterkt! I Rekreasjon forbedret Rune Vatn sin pallplass fra Oslo Tour Holmenkollen, og tok seieren etter to jevne runder.

Mr. Ace…
I kategorien «Gode enkeltkast» var det Bjørn Lærum som vant første runde, da han acet hull 5 med sin Guru Mjølner. Under opplesningen til runde to fikk han tittelen «Mr. Ace», en tittel som det skulle vise seg at det var en annen kar som heller vil ta tilbake. For Hans Marius Fløtten ville nemlig ta tilbake tittelen han fikk under turneringen i Holmenkollen da han acet hull 18, og acet like godt hull 14 med Innova Whale på andre runde. Two down, one to go….

Skjermbilde 2016-06-18 kl. 21.59.54 (2)

Mr. Ace – Hans Marius Fløtten. Bilde: Instagram.com/hassimuss

Resultatliste og siste runde
16. juli er det klart for tredje og siste runde i Oslo Tour, med touravsluttning på Stovner DiscGolfPark. Det er fortsatt ledige plasser til denne turneringen, og om du har lyst til å delta er det påmelding ved å følge denne linken. Her vil det også bli delt ut premie til tourvinnere, og man skal ikke se bort i fra at det blir en liten sommersamling også.

For fulle resultatlister, vennligst se turneringens PDGA sider her.

For sammenlagtserien, vennligst se den her.