19 hulls turneringslayout under Oslo Tour Stovner

Det er ikke mange dagene igjen til siste og avgjørende runde i Oslo Tour, denne gangen på Stovner DiskGolfPark. For å feire dette settes det opp en spesiell 19 hulls turneringslayout, som vi håper mange vil sette pris på.

Det er fortsatt noen ledige plasser til turneringen, for de som enda ikke har meldt seg på. De får være med på avsluttningen av Oslos første tour, og om været tillater det vil det bli en liten sommerfest med grilling på platten etter turneringen. Her vil det også deles ut premier til sammenlagtvinnerne i de forskjellige klassene.

Turneringen vil også bli avholdt med en 19-hulls turneringslayout, der hull 14 er turneringshullet bak banens faste hull 14. Dermed oppdateres det faste hull 14 til 15, og de andre hullene oppdateres med hullnummer. Turneringens hull 15 vil også få en spesiell turneringslayout. Den vil ha et hazardområde og et lengre utkast enn vanlig, en spennende utfordring for både nybegynnere og profesjonelle.

Skjermbilde 2016-07-05 kl1

Layout hull 14 under Oslo Tour Stovner 2016.

Skjermbilde 2016-07-05 kl

Layout hull 15 under Oslo Tour Stovner.

1 kommentar om “19 hulls turneringslayout under Oslo Tour Stovner

Det er stengt for kommentarer.