Tidsskjema og pro-shop under Oslo Tour Stovner

Det er bare dager igjen til Oslo Tour på Stovner, og siste runde i touren. En vinner skal kåres og en bane med et spennende turneringsoppsett venter deltagerne. Om du ikke har meldt deg på er det fortsatt noen plasser igjen, og vi gleder oss til å ta alle i mot på Stovner DiscGolfPark 16. juli.  Her følger oppdatering på Latitude 64 pro-shop og tidsskjema for turneringen. 

Latitude 64 Fuzion Truth DyeMax Hulk Fist CrackedTakk være våre gode venner i Guru Disc Golf kommer det til å være en Latitude 64 proshop under Oslo Tour Stovner, og det ryktes at det er mange freshe nyheter i vente. De har fått inn nye decodyes fra Marvel serien og disken med blåbær aroma, med andre ord noe for enhver smak. Sjekk ut utvalget deres her, eller under turneringen på lørdag.

Videre har vi satt opp tidsskjema for turneringen, som vil være ganske lik de foregående turneringene. Vi minner om at det vil bli mulighet for grilling etter turneringen er over.

 

  • 08.30 – Registrering
  • 09.00 – Spillermøte
  • 09.30 – Oppstart første runde
  • 12.30 – Lunsj
  • 13.45 – Oppstart andre runde
  • 17.15 – Prisutdeling og sommerfest på Stovner

1 kommentar om “Tidsskjema og pro-shop under Oslo Tour Stovner

Det er stengt for kommentarer.