Acerace under Oslo Tour Stovner

Vi vil feire avslutningen av Oslo Tour med et acerace for alle deltagerne av turneringen. Her vil man ha mulighet til å vinne pengepremie støttet av arrangør, og ta med en pen sum om man har presisjonen og flaksen inne i pausen på hull 1 på Stovner Junior DiscGolfPark.

Skjermbilde 2016-07-11 kl. 23.59.23Det vil koste 20,- for et kast, og arrangøren matcher innsamlede acepenger. Dette betyr at hvis det kommer inn f.eks 500,- fra deltagerne i aceracet, vil arrangør stille med 500,- og gjøre totalsummen til 1000,-

Om det er flere som acer på kastet sitt vil pengene deles likt på deltagerne, og hvis ingen acer vil pengene i sin helhet doneres Røde Kors, med anmodning om at det brukes i Groruddalen Røde Kors Ressurssenter. De jobber for å gi ungdommene i nærmiljøet et godt fritidstilbud, og aktivisere unge.

 

1 kommentar om “Acerace under Oslo Tour Stovner

Det er stengt for kommentarer.