Sammenlagtvinnere for Oslo Tour 2016

Etter siste runde av touren på Stovner, kan man trygt si at det ble dramatikk i toppen av sammenlagtserien. Flere av klassene fikk ny leder etter denne turneringen, som følge av mange spennende dueller. Vi gratulerer alle vinnerne og pallplasserende deltagere, og takker for fantastisk innsats fra alle utøvere gjennom tourens tre turneringer. 

13731798_1734710016812053_629824995907336421_o (1)Open Herre
Før turneringen på Stovner var det veldig jevnt mellom Fredrik Runsjø fra Stovner Frisbeeklubb, og Morten Falk fra Muselunden Frisbeeklubb med bare et par poeng som skilte. Fredrik gikk på en liten sprekk etter solid kasting og pallplasseringer i de to første turneringene, og endte på 12. plass under Oslo Tour Stovner. Dermed var det den stille mann fra Muselunden som kunne stikke av med seieren etter meget god kasting også på Stovner, foran Erik Brekke Myklebust fra Muselunden Frisbeeklubb og Fredrik Runsjø på tredjeplass.

Open Dame
I dameklassen hadde Camilla Nordhei fra Muselunden Frisbeeklubb et godt grep om førsteplassen i sammendraget før turneringen på Stovner, og med andreplass på Stovner endte hun til slutt med en seier og to andreplasser i turneringen og tok dermed sammenlagtseieren. Dette gjorde hun foran Hilde Hegland Kristiansen fra Gjøvik Frisbeeklubb, og Helene Lund-Johansen fra Muselunden Frisbeeklubb.

Advanced
Også i Advanced var det store omrokeringer på plassene etter turneringen på Stovner, som bød på aldri så lite dramatikk om man ser på totalscoren. Etter en sterkseier på Muselunden tok Odne Lyngstad fra Sandefjord Frisbeeklubb bare en 17. plass under turneringen, og havnet dermed på tredjeplass i sammendraget. Som delt vinner av Oslo Tour Stovner tok også Øystein Storskogen fra Gjøvik Frisbeeklubb et godt rykk opp, og tok til slutt andreplassen i totalen. Men lite kunne han gjøre med Esbjörn Kjell fra Muselunden Frisbeeklubb, som etter en litt treig start i touren virkelig fikk fart på sakene, og spilte godt og jevnt både på Muselunden og på Stovner og tok dermed også wildcardplass under årets NM på Sula.

Rekreasjon
I rekreasjonsklassen var det meget jevnt, og faktisk ble det tre stykker som delte tredjeplass under Oslo Tour Stovner. Dette førte til at tredjeplassen gikk til Freddy Haugen som måtte se seg slått av sambygding og arbeidskollega Espen Larsen, som tok andreplassen. Begge representerer Sandnes Disc Golf Klubb, og har tatt den lange turen til Oslo hver gang. På toppen av pallen sto til slutt Allan Henriksen, som med førsteplass under Oslo Tour Stovner kunne sikre seg en komfortabel seier i sammendraget.

Junior
Kun to stykker har deltatt gjennom touren, og det var til slutt Pancakes Adam Hølmebakk som hadde høyest score og kunne ta med hedersbeviset og fine premier fra Latitude 64 som vinner av klassen.