Oslo Tour 2017 annonsert!

Det er med glede at vi kan annonsere Oslo Tour 2017, etter suksessen i 2016. Arrangøren sikter selvfølgelig høyere og bedre, og håper å kunne gi spillere fra hele landet en fantastisk opplevelse også til neste år. Nytt i 2017 vil være at touren vil bestå av fire turneringer, og de foreløpige datoene for dette er allerede satt. 

Oslo Tour LogoNår Ekeberg nå har fått sin frisbeegolf bane friskmeldt, er vi veldig glade for at vi i 2017 kan få lov til å spille Oslo Tour også på denne historiske banen som er en av Europas eldste. Dette gjør at vi får fire turneringer, og en større og bedre tour enn noen sinne. Muselunden, Holmenkollen, Ekeberg og Stovner vil alle bli spilt før sommeren, og det er satt opp følgende datoer for touren som i 2017 starter tidligere enn i år:

  • 25. mars – Oslo Tour Muselunden
  • 29. april – Oslo Tour Holmenkollen
  • 20. mai – Oslo Tour Ekeberg
  • 8. og 9. juli – Oslo Tour Stovner

Vi tar forbehold om at disse datoene kan måtte endres, avhengig av om de vil kollidere med Norgescuphelger. Dette blir vanligvis annonsert i starten av året, slik at de endelige datoene vil bli bekreftet i månedsskiftet januar/februar.

På vegne av Stovner Frisbeeklubb, Ekeberg Sendeplateklubb og Muselunden Frisbeeklubb vil vi bare si en ting: gled dere!

Hilsen Jørn Idar (TD), Kristian og Halvor.