Første sponsorer på plass – TINE og Paragon Disc Golf

Det er med glede og stolthet at vi nå kan annonsere tourens to første sponsorer, som har både nasjonalt og internasjonalt tilsnitt. Vi gleder oss til å jobbe tettere med TINE Meierier og Paragon Disc Golf frem mot og gjennom Oslo Tour 2017!uten-navnTINE Meierier er et av landets mest kjente bedrifter, og bidrar til hundretusner av mat og drikkeopplevelser i de norske hjem hver dag. Dette vil de også gjøre under Oslo Tour 2017, Norges beste disc golf tour. Vi gleder oss til et langt og godt samarbeid med TINE og deres 11.000 bønder!

Paragon Disc Golf er den andre sponsoren for Oslo Tour 2017, som er en ledende leverandør av klær og utstyr til turneringer i USA. De har spillere som JohnE McCray og Sarah Hokom i teamet sitt, og vi er glade for å nå få Paragon også til Norge for å bidra med sponsing til alle turneringene i touren.