Årets frivillig 2016 – Alexander Williamson

Oslo Tour har mange gode støttespillere, i klubbene, sponsorer og andre bidragsytere. Men ingen er mer viktige for et godt arrangement enn frivillige og deres innsatts, som bidrar før, under og etter turneringene for å gi spillerne en best mulig opplevelse. Vi ønsker å hylle disse frivillige for deres innsats, og dra frem individer som er med på å gjøre Oslo Tour til Norges beste tour.

I 2016 var det mange som bidro for å lage den første touren i Oslo, og arrangementkomiteen har gått gjennom alle frivillige og deres innsats. Sammen har Stovner Frisbeeklubb, Muselunden Frisbeeklubb og Ekeberg Sendeplateklubb kommet frem til at Årets Frivillig 2016 er

Alexander Williamson

Alexander Williamson disc golf

Alexander flyttet fra Oslo i juni, etter bare noen måneder i Oslo. Til tross for sin korte tid i hovedstaden bidro han mye til alle Oslo klubbene, og var en stolt ambassadør for alle byens klubber. Han traff frisbeemiljøet bare noen timer etter at han kom til Norge, på sin første putteliga. Siden da har han bidratt mye til klubbene, og ikke minst til Oslo Tour Holmenkollen. Med buksene brettet over knærene vasset han utti det kalde mai vannet under hopprennet, for å rydde kvist og trær før turneringen. Han var tidligst på banen og satte opp bannere, og var sent ute av klubbhuset med en søppelsekk under armen. Et eksempel på det beste i sporten vi alle er så glade i, og en klar vinner av Årets Frivillig 2016. Han får dermed Den Gyldne Hammer og diplom som bevis på sin innsats, og vår totale respekt for sitt bidrag til oss. Alexander Williamson disc golf