Oslo Tour med målsetning om discgolf stipendordning

Oslo Tour har alltid ønsket å presse grensene litt, gjøre nye ting og være med å hjelpe miljøet i Oslo til landets beste disc golfmiljø. Vi har en langsiktig plan som går utover faktumet at vi vil arrangere Norges beste tour, ved å støtte spillere med overskuddet til touren.

Oslo Tour Ring of FireAllerede etter første sesong av Oslo Tour kan man stadfeste en suksess, både når det kommer til organisering og gjennomføring, og med noen av landets beste spillere i feltet i både pro- og amatørklassene er det lite å si på duellene i turneringene heller. De tre Oslo klubbene; Stovner Frisbeeklubb, Muselunden Frisbeeklubb og Ekeberg Sendeplateklubb har alle vært sentrale i touren, og det har vært et overskudd fra touren som nå er fordelt. Det er bestemt at halve overskuddet skal brukes på neste års tour, som allerede er godt i gang. Den andre halvdelen vil settes av med det mål om å kunne spare opp et betydelig beløp, som vil bli gjort tilgjengelig gjennom et stipendiat til et eller flere av de aktive spillerne i de nevnte klubbene. Når rammene er fastsatt og vedtatt vil en slikt stipendordning kunne bli en viktig ingrediens i en enkeltspillers satsning på sporten, og målet må være å sikre at spillere fra Oslo-klubbene fortsatt skal være med å dominere i Norgestoppen.

Når og hvordan dette vil organiseres er ikke klart, men vi tror at en slik stipendordning vil kunne være på plass i løpet av 2 til 4 år. Arrangementskomiteen består nå av handlekraftige personer fra alle klubbene, og det ingen tvil om at Oslo Tour vil gå til nye høyder.