Latitude 64 hovedsponsor for Oslo Tour 2017

Hvem andre enn Latitude 64 kunne vi ha fått som hovedsponsor for Oslo Tour 2017? Etter å ha vært en essensiell bidragsyter under touren i 2016, var Latitude 64 den første vi tok kontakt med i planleggingen av neste års tour. Vi er i dag stolte av å kunne annonsere at diskprodusenten vil være hovedsponsor for Oslo Tour 2017 presented by Latitude 64!decodye-minisDypt i de svenske skoger finner man en av verdens beste disc produsenter, Latitude 64. Med noen av verdens beste spillere som Ricky Wysocki og JohnE McCray, og noen av de beste norske spillerne som Lars Somby og Sigrid Sandum på laget, har diskene produsert vært med på å sette agendaen for disc golfere verden rundet. I 2016 var de den største bidragsyteren til Oslo Tour, og i 2017 tar de enda et steg opp som vår hovedsponsor.

Det kommer til å bli produsert egne fundraiser disker for turneringen, som vil være tilgjengelig både for kjøp og som premier. I tillegg til dette vil de også gi et lite bidrag til en spillerpakke som vil gis ut til alle spillerne i alle turneringene, et nytt element i 2017 som ikke ville vært mulig med gode bidragsytere som Latitude 64. Vi kan nesten ikke vente på at 2017 skal komme, og håper å se mange av dere i feltet på Norges beste tour.Print