Guru Disc Golf ny sponsor for Oslo Tour 2017

Norges største kommersielle aktør innenfor disksporten, Guru Disc Golf, har vært en viktig samarbeidspartner i 2016. Å få lov til å jobbe med noen av landets beste kastere også i 2017 gjennom Guru Disc Golf er utrolig gøy, og vi gleder oss til å fortsette å presse nivået på turneringer og spillere sammen.

Guru Disc Golf LogoI 2016 var året da Sune Sport bestemte seg å skille ut diskgolf fra resten av den brede porteføljen, for å møte etterspørselen fra en stadig voksende kundekrets. Guru Disc Golf  har vært en viktig samarbeidspartner for Oslo Tour, og har bidratt med premier og ikke minst utsalg under touren i 2016. De følger opp i 2017 med mye av det samme, sørger for spillerpakker, premier og mer til. Vi er glade for å få med Guru Disc Golf også til neste år, og sammen sørge for fantastiske turneringer for spillerne.