Hva kan man forvente av Oslo Tour 2017?

Med fantastiske samarbeidspartnere, spennende dueller og dyktige spillere, var Oslo Tour 2016 en suksess. Men man kan ikke hvile på laubærene, og vi er allerede i full gang med å forberede en enda bedre tour for 2017. Så hva kan man forvente seg av Oslo Tour 2017 presented by Latitude 64? TD Jørn Idar gir et innblikk i hva spillerne kan vente seg av neste års turnering, og hvilke nyheter som vil komme på banen. 

oslo

Bilde: http://foundtheworld.com/

Selv om det er drøye fem måneder igjen til første turnering i Oslo Tour 2017 presented by Latitude 64, så er det høyoktan planlegging i arrangementskomitèen. Komitèen har i år fått med seg Halvor Kipp fra Ekeberg Sendeplateklubb, og komitèen har dermed gått fra to til tre. Med flere gode tanker og krefter ønsker vi å gjøre Oslo Tour enda større og enda bedre, så her er noen av av de tingene vi ønsker å bringe på banen for 2017:

  • Fire turneringer – som vi har annonsert tidligere vil det blir fire turneringer i neste års Oslo Tour, når vi i 2017 inkluderer Ekeberg som en del av touren.
  • Spillerpakke – Takket være fantastiske samarbeidspartnere og sponsorer, vil vi alle deltagere få en liten spillerpakke inkludert i deltageravgiften.
  • Digital scorekeeping – nytt i 2017 er at all score skal føres digitalt, med det stadig mer populære Skoorin.com
  • Filming av alle turneringene – også til neste år vil Simen DiscGolf dekke Oslo Tour, også denne gangen vil vi med andre ord få gleden av å se god norsk kasting på YouTube. Det er bare å glede seg!
  • Spennende premier – Med sponsorer som Latitude 64, Guru Disc Golf, Tine og Paragon Disc Golf blir det mange spennende premier og småkonkurranser som CTP, acepremie, longest putt på hver turnering.
  • Krevende baner – Flere av klubbene har allerede satt i gang arbeid med forbedringer og utviklinger av sine baner, og neste år vil banene være enda bedre og mer utfordrende enn i 2016 takket være fantastisk klubbinnsatts på de enkelte banene.
  • Overraskelser – vi ønsker alltid å pushe oss selv og fortsette utviklingen av Norges beste tour, så hold øynene på våre Facebook sider for å få med deg de siste nyhetene våre.