The Natural Born Disc Golfer sponsor for Oslo Tour 2017

Et av Oslo Tour sine mål er å skape en tour og turneringer for kastere av alle forskjellige ferdighetsnivåer, måtte det være amatører eller proffe kastere. The Natural Born Disc Golfer har akkurat de samme verdier som oss, og er en naturlig samarbeidspartner som vi nå er veldig glade for å kunne ha på listen over sponsorer for 2017.

The Natural Born Disc Golfer jobber primært med kurs og eventer i Finland, og å spre sporten til så mange som overhode mulig. Teamet består av fantastiske ambassadører for sporten, og har mer fokus på det enn på resultater. I tillegg er de tungt involverte i neste års storturnering Tyyni i Finland, pluss at de har en nettportalen med noen fantastisk kule skjorter, disker og stash. Vel verdt å sjekke ut!

Du finner dem både på Facebook og på deres hjemmesider www.nbdg.fi