Spillerpakke for Oslo Tour 2017

Nytt i år er at deltageravgiften vil inkludere en liten spillerpakke til alle spillerne, som vi håper alle spillerne vil sette pris på også utover selve touren. Denne spillerpakken er kun mulig grunnet en håndfull fantastiske sponsorer, som har bidratt til at det i år en realitet. Her finner man både ting som er til turneringen, og noen som vil være permanente minner og noen overraskelser. 

Oslo Tour ønsker også i 2017 å forbedre seg, og en spillerpakke er noe som alle kan sette pris på. Med bidragsytere som Latitude 64, Guru Disc Golf og Tine vil man få akkurat dette, og det vil være muligheter for å vinne flotte premier for å gjøre spillerpakken din enda bedre. Dette er det man kan forvente seg å finne i spillerpakken til alle fire turneringene i Oslo Tour 2017:

  • Custom decodye mini for Oslo Tour – sponset av Latitude 64
  • Meieri- eller fruktprodukt – sponset av Tine
  • Frukt og grønt
  • Et lodd til loddtrekningen

Det er med andre ord mye godt å finne til hver turnering, og man får valuta for pengene tørr vi påstå. Men hva er nå denne loddtrekningen? Inkludert i spillerpakken får man et lodd og det vil være muligheter til å kjøpe lodd utenom dette også, alle inntekter er med på å støtte Oslo Tour og til syvende og sist spillerne. Her er en liten tease på hva som kan vinnes på disse loddtrekningene:

  • Disker – limited edition, signerte disker, fundraiser og mer. Fra blant annet Latitude 64, Guru Disc Golf og The Natural Born Disc Golfer
  • Klær – et knippe plagg både t-skjorter, luer og mer. Fra blant annet The Natural Born Disc Golfer og Paragon Disc Golf.
  • Snacks – Det er selvfølgelig mye annet snacks vi ikke kan eller vil avsløre, både av små og store størrelser.