Whale Sacs sponser Oslo Tour 2017

Oslo Tour handler ikke bare om gode turneringer, men også om å gi tilbake til spillerne. Dette gjøres blant annet gjennom det tidligere annonserte stipendordningen, men vi har også et ønske om å støtte aktive spillere allerede i år. Det er derfor gledelig å kunne annonsere at Whale Sacs bidrar med sponsing av Oslo Tour 2017. 

Whale Sacs er nemlig drevet av Tina Stanaitis fra Portland Oregon, som sammen med Eric Oakley utgjør duoen WhalePants. Sammen turnerer de USA, og tilbyr blant annet gratis kurs der de er. Dette synes vi i Oslo Tour er en såpass hyggelig gest, at vi ønsker å støtte deres reiser og turnering. Derfor har vi gjort et lite samarbeid, som resulterer i at Whale Sacs nå er en ny sponsor for oss.

De vil bidra med noen meget lekre Whale Sacs, en hvalformet sekk som garantert vil hjelpe deg med grepet på banen. Disse sekkene kan knytes på sekkene, og er en selvfølge i bruk på varme eller bløte dager. Disse vil være en del av premiene som loddes ut under hver turnering, og man skal ikke se bort i fra at det blir som noen mini-konkurranser i turneringen med disse som premier.

Du kan lese mer om Whale Sacs og det de tilbyr på deres hjemmesider her.