Spesialpriser på romleie for Oslo Tour på Haraldsheim

Et tett og godt samarbeid med lokale aktører er viktig som sporstarrangement, og en av disse samarbeidene er med Haraldsheim. Dette vandrehjemmet ligger på toppen av Muselunden, og har vært base for mang en disc golf turneringer, Oslo Tour inkludert. De har vært så hyggelige å hjelpe med spesialpriser for alle deltagere av Oslo Tour, som vil gjelde for alle turneringene.

Haraldsheim Vandrehjem er en sentrumsnært overnattingssted med en fantastisk utsikt og utgang rett til hull 1 på Muselunden Frisbeegolf bane. Det er en god samarbeidspartner av Muselunden Frisbeegolfklubb og Oslo Tour, og vi er glade for at de vil hjelpe tilreisende til byen med noen meget gode priser. Alle priser er inkludert frokost og gratis wi-fi:

Pris pr. voksen person/natt. Frokost og sengetrekk/håndklær er inkludert.

  • Enkeltrom med bad kr. 570,- pr. natt, uten bad, kr. 465,- pr. natt.
  • 2-sengsrom med bad kr. 695,- pr. rom pr. natt, uten bad kr. 620,- pr. natt.
  • 3 – 4-sengsrom med bad kr. 285,- pr. pers. pr. natt.
  • 3 – 6-sengsrom uten bad kr. 265,- pr. pers. pr. natt.

Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig, da Oslo Tour foregår på samme tid som hostelet har høysesong. Bestillinger må foregå på telefon eller epost, og man oppgir «Oslo Tour frisbeegolf turnering» ved bestilling for å få de avtalte prisene.