Tidsplan og spillerinfo for Oslo Tour Muselunden 2017

Sesongen starter med Oslo Tour Muselunden 2017 presented by Latitude 64, et fullsatt felt på 19 hull på Muselunden Frisbeegolfbane. De tre Oslo-klubbene har gleden av å invitere 68 deltagere til en god og krevende turneringslayout for årets første turnering,

Vi gleder oss til en flott turnering, med hele 68 deltagere. Det er verdt å merke seg at det vil bli spilt 19 hull denne turneringen, med et eget turneringshull som kun vil være tilgjengelig under selve turneringen. Det vil også bli satt opp enkelte OB og hazardområder på banen også. Flere deltagere, flere turneringer, større premiepotter – Oslo Tour byr rett og slett på enda mer av det gode. OBS: Turneringshullet vil ikke være tilgjengelig for spill før selve turneringen.

Pargolfturnering på fredag

Vi har bestemt oss for å arrangere en uhøytidlige pargolfturnering på fredag, som vil spilles på turneringslayouten. Deltagelse koster 50,- og det trekkes tilfeldige grupper, trekkingen starter senest 16.20. Vinnerne i herre og mixed vinner hver sin disk. For mer info, se våre Facebook sider.

Turneringslayout

Fullt banekart for Oslo Tour Muselunden 2017 kan sees her. Det er noen hull som er verdt å merke seg spesielle turneringsoppsett for:

 • Hull 6 – CTP hull sponset av Latitude 64
 • Hull 8 – Island green. Om man ikke ligger god fra første drive kan man gå til markert dropsone.
 • Hull 9 – Hazardområde til venstre, markert som island green for hull 8 og 14
 • Hull 10 – Hazardområde til høyre, markert som island green for hull 8 og 14
 • Hull 11 – spilles fra original layout med utkast oppe ved blokken.
 • Hull 14 – Island green. Om man ikke ligger god fra første drive kan man gå til markert dropsone.
 • Hull 16 – Hazardområde midt i fairway.
 • Hull 17 – Hazardområde midt i fairway.
 • Hull 18 – «Skeid hullet» er kun spillbart under turnering.
 • Hull 19 – Hazardområde til høyre for kurv.

Inkludert i deltageravgiften er en spillerpakke, CTP- og Acepremier, og det er også mulig å kjøpe ekstra lodd til uttrekningen som vil finne sted etter turneringen.

Tidsskjema

Tidsskjema er også satt opp, og om alt går etter planen vil det se slik ut:

 • 08.00 – Innmelding åpner
 • 08.30 – Spillermøte
 • 09.30 – Oppstart første runde
 • 12.30– Lunch
 • 13.30 – Oppstart andre runde
 • 17.00 – Premieutdeling

Puljeinndeling og scorekeeping

Som informert tidligere vil all scoreføring skje via Skoorin, der alle med profil får tilgang på turneringsdato. Dagen før vil også deles opp i grupper, slik at puljeinndeling for runde 1 kan sees der. Merk at feature pulje 1 vil bli fulgt av Simen Disc Golf samt leadflight i Open Herre i runde 2.

Gruppene for runde 1 er fordelt, og kan sees i sin helhet her.

Lær med om å legge inn score på Skoorin her.

Spillerfest

Frisbeegolf handler mye om de sosiale, og det ønsker vi også å fremheve også i årets Oslo Tour. Derfor har vi gleden av å invitere til en uformell spillerfest på O`Reillys i etterkant av turneringene, fra klokken 20.00. Stedet ligger på Grunerløkka, og det er også fare for at det vises litt disc golf på skjermene.