Vinnere av Oslo Tour Muselunden 2017 – Fredrik Runsjø og Sigrid Sandum

Sesongen åpnet offisielt på Muselunden i helgen, til strålende sol og årets første Oslo Tour. 68 sesongklare spillere stilte til start til Oslo Tour Muselunden 2017 presented by Latitude 64, og man ble vitne til veldig mye god kasting både fra lokale og tilreisende.

En nydelige dag på Muselunden.

Muselunden Frisbeegolfbane viste seg fra sin beste side på lørdag, med 10 grader, nesten skyfri himmel og lett bris. Selv om det var vått og til dels gjørmete satte det ikke en stopper for spillegleden denne dagen, på 19-hulls layouten.

 

Pargolf fredag

På fredag hadde vi en uhøytidelig pargolfturnering på banen, med grilling og god stemning før på Haraldsheim. En ypperlig mulighet til å få trent på turneringsbanen, møte nye folk og slappe av før turneringenslørdagen.

Vinnerne av pargolfen.

Best i Open var Niklas Eriksson og Henrik Sporsheim fra Ekeberg Sendeplateklubb, mens i mixed var Fredrik Runsjø og Trine Haugen de beste.

 

Pro vinnere
I leadcardet som ble filmet av Simen DiscGolf fant man nesten en reprise av 2016 med Fredrik Runsjø, Martin Noreng og Morten Falk. Men til tross for en to kasts ledelse greide ikke Morten å holde unna for Fredrik Runsjø fra Stovner Frisbeeklubb, som kastet en fenomenal siste runde på -12. Han vant dermed årets første turnering i Open, slik han også gjorde i 2016. I dameklassen gikk Sigrid Sandum inn i sisterunden med en god ledelse, og selv om både Hanna Hugosson og Hilde Hegland Kristiansen gjorde sitt beste kunne de ikke rokke Sigrids ledelse. Hun vant dermed som i fjor, den første turneringen i Oslo Tour.

AM vinnere

Martin Noreng med en monsterdrive på hull 17 under finalen.

I år hadde vi for første gang fire amatørklasser, når vi tilbyr Advanced Woman som en ny klasse for Oslo Tour. Her vant Helene Lund-Johansen på hjemmebane, med to kast foran Eirin Korvald. I Rekreasjon tok Yngve Mæland hjem seieren til Sola, for Mats Bentzen. Og når man er inne på Bentzen, så vant Hermann i junior. Han imponerte med god teknik til tross for sin unge alder, og fikk fortjent stående applaus etter å ha nailet en 10 meters putt på hull 9. I Advanced ble det til slutt Gjøviks egne Knoll & Tott som vant, der Øystein Storskogen og Tor Arne Jostad delte førsteplass med -1 på begge.

 

Mini-game vinnere
Under turneringen hadde vi flere småkonkurranser, med flotte premier fra noen av våre meget gavmilde sponsorer. Dette var med på å lette litt på stemningen, gi noen dårlige vitser og ikke minst noen flott premier.

  • Longset putt – hull 2 – sponset av Aceshop AS ble vunnet av Martin Noreng
  • Monkey hole – hull 4 – sponset av The Natural Born Disc Golfer ble vunnet av Nina Almås
  • CTP – hull 6 – sponset av Latitude 64 ble vunnet av Emil Hansen.

Vi gratulerer alle vinnerne, og minner om at neste turnering er i Holmenkollen 29. april.