Vil du være først i køen for påmelding til Oslo Tour Stovner?

Interessen for Oslo Tour har vært enorm, og alle turneringene har solgt ut på noen minutter. Vi tilbyr nå 10 dedikerte mennesker en mulighet til å melde seg på før alle andre, til finalen i Oslo Tour på Stovner. To dager, 26 hull, noen av Norges- og verdens beste spillere, rett og slett en frisbeegolf fest!

Vi som arrangør har behov for 10 stykker som frivillige før og etter turneringene i Oslo Tour, for å sette opp og rigge ned turneringsbanen og lignende. Totalt arbeidsmengde er cirka 3 timer dagen før turnering, og 2 timer rett etter turnering. Tre mann til henholdsvis Holmenkollen og Ekeberg, og fire mann til Stovner. Du kan melde deg som frivillig på flere av turneringene om du ønsker. For dette blir man belønnet med gratis lunch, og ikke minst muligheten til å melde seg på før alle andre med vanlig påmelding 24. april.

Er du interessert, og samtidig ha muligheten til å bli årets frivillig? Send en melding til post@oslotour.no og meld din interesse, førstemann til møllen som alltid.