Vinnerne av Oslo Tour Holmenkollen – Morten Falk og Trine Haugen

Tourens andre turnering er over, i solsteken i Holmenkollen. Til tross for snøfall og avlyste dugnader ble det en veldig hyggelig dag, når et fullt felt sto klare til plastikkasting i Holmenkollen DiscGolfPark. Resultatet ble som alltid mye god kasting, rekordmange ace og to verdig vinnere i Morten Falk og Trine Haugen.

18 hull sto badet i sol 29. april, og til tross for litt bløt bane var det meget god stemning. Stemningen var det egentlig ikke noe å si på på Doubles @ Oslo Tour Holmenkollen dagen før heller, men da var det snø, kraftig vind og minusgrader i luften. Til tross for dette kom 23 kastegale mennesker, til sist var det radarparet Fredrik Runsjø og Dagfinn Brendemo som vant pargolfen. Resultater kan sees her – https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=409626

Under Oslo Tour Holmenkollen hadde været snudd og vårfølelsen kom godt til de 72 oppmøtte. I Open var fjorårets vinner Fredrik Runsjø med både på feature card og leadcard runde to, men lite kunne gjøres med Morten Falk som tok den hittil største seieren i Oslo Tour. Hele 8 kaste vant Morten med foran Thomas Johannesen som tok andreplass. I Open Women vant Trine Haugen fra Sandnes med tre kast, foran Lill Irene Larsen og Hilde Hegland Kristiansen. Gratulerer til både Morten og Trine.

I amatørklassene var det likt mellom Morten Braaten og Rune Vatn i advanced, noe som førte til et dramatisk omspill for å vinne et wildcard til Oslo Open 2017. Morten holdt hodet kaldt til tross for å ha gått OB første kast, og vant etter to hulls omspill. I Advanced Woman vant Eirin Korvald komfortabelt foran Helene Lund-Johansen, mens i Rekreasjon vant Freddy Haugen med fem kast.

Freddy, Martin Noreng og Leif Arne Dammen kastet alle like godt en ace hver i andre runde, og Oslo Tour Holmenkollen 2017 går dermed inn i historien som den turneringen med flest ace så langt. Full score kan du se her – https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=323210

Simen Disc Golf fulgte som vanlig feature card og lead card, og vil komme med dekningen på sin Youtube kanal om ikke lenge.

En stor takk til vår hovedsponsor Latitude 64 for fantastisk støtte, og ikke minst Guru Disc Golf. Vi er også glade for at Oslo Open 2017 anerkjenner vår satsning på amatør disc golf, med sin konkurranse om å vinne et wildcard til det som utvilsomt vil bli årets beste Norgescup.