Samarbeid og spillerbankett med O`Learys Stovner

Vi er glade for å kunne annonsere at vi i samarbeid med OLearys Stovner kan invitere til spillerbankett, på lørdag 8. juli. Som om ikke det var nok tilbyr også O`Learys noen gode tilbud fra og med 5. juli, for alle som har deltagerkort som trykkes spesielt til denne turneringen. Arrangementskomitèen synes at noe av det viktigste med Oslo Tour er det sosiale aspektet av turneringen, med så mange hyggelige mennesker samlet for turneringene. Derfor er vi veldig glade for å kunne invitere til spillerbankett på O`Learys Stovner, som ligger på Stovner Senteret lørdag 8. juli fra klokken 19.00

Spillere med deltagerkort får spesialpris på utvalgt mat og drikke, det er shuffelboard tilgjengelig og ja; det vil bli en minikonkurranse også. Mellom 8 og 9 vil vi arrangere en liten minikonkurranse, som alltid med flotte premier fra våre herlige sponsorer.

Fra og med onsdag 5. juli vil det spesialpriser være tilgjengelig for alle spillere med deltagerkort til Oslo Tour, og disse kortene er mulig å hente tidlig i forbindelse med High Energy Tour arrangementene på onsdag og torsdag. Disse kursene har fortsatt ledige plasser, se mer info på Facebook gruppen her. 

1 kommentar om “Samarbeid og spillerbankett med O`Learys Stovner

Det er stengt for kommentarer.