Årets frivillig – Martin S Noreng

Ingen frivillige – ingen Oslo Tour. Når alt kommer til alt er det de frivillige som utgjør Norges beste tour, og har vært med å planlegge, forberede, gjennomføre og rydde opp etter fire flotte turneringer. Og det har vært spesielt en person som virkelig har trått til i 2017.

Arrangementkomitèen består av representanter for Muselunden Frisbeeklubb, Stovner Frisbeeklubb og Ekeberg Sendeplateklubb, og sammen har vi kommet frem til at Årets Frivillig 2017 er

Martin «Søten» Noreng

Foto: Henrik Fjørtoft Sporsheim

Martin er en velkjent figur i det norske frisbeegolfmiljøet, som han har vært en aktiv del av de siste 10 årene. Alltid med et smil på lur og klar til å hjelpe, har han vært delaktig i gjennomføringen av alle turneringene i år. Ikke verst for en småbarnsfar, som dermed bruker av sin lille egentid til å legge tilrette for miljøet. Kjent for sin lett gjenkjennelige drive og patenterte flex Nova innspill er han også en mann å regne med i toppen av Open, med en fjerdeplass som beste plassering i år. Som årets frivillig 2017 får han også den tradisjonelle Gullhammeren, og gratis påmelding til en av neste års turneringer.

Vi takker deg Martin for alt du har bidratt med i år, og til alle dere andre frivillige. Uten dere hadde frisbeegolf-Norge ikke vært det samme!