Oslo Tour 2018 annonsert!

Det er med stor glede at vi kan annonsere datoene for Oslo Tour 2018, et samarbeid mellom de tre klubbene i Oslo. Vi sprer turneringene litt mer utover året, som vil telle fire i tallet også neste år. 

Med god planlegging får man også gode resultater, derfor er vi glade for å allerede nå kunne annonsere neste års turneringer i Oslo Tour. Og som i 2017 vil det avholdes fire turneringer på de fire banene i hovedstaden, og med forrige års erfaring sprer vi turneringene litt mer utover sesongen også. Det vil bli to turneringer før sommeren og to etter, og cirka en måned mellom hver. Så uten mer snikksnakk, her er datoene du allerede nå kan sette inn i kalenderen:

  • 26. mai – Oslo Tour Muselunden
  • 16. juni – Oslo Tour Ekeberg
  • 25. august – Oslo Tour Holmenkollen
  • 8. september – Oslo Tour Stovner

Vi gjør oppmerksom på at det kan bli endringer, men disse vil annonseres god tid i forveien. Påmelding vil skje i god tid før turneringene, og det er bare å glede seg til mange spennende annonseringer i månedene som kommer.