Oslo Tour søker damer til PDGA Women`s World Global Event

Vil du være med på å få sporten til å vokse? Vil du være med på å rekrutere kvinnelige spillere til sporten, og gi en arene for å ha det gøy og sosialt? Vil du arrangere en turnering bare for damer? Da vil Oslo Tour bidra med 2000,- til din turnering!

Oslo Tour har som mål å gi en arena for spillere i regionen, og få sporten til å vokse og skape gode minner. Dette gjøres blant annet gjennom en serie turneringer og Oslo Tour stipendet, men vi ønsker å gjøre mer.

12. mai er det 2018 PDGA Womens Global Event, som i 2016 samlet over 1000 damespillere i turneringer i 17 land, inkludert her i Oslo. I år er det ikke Oslo Tour på denne datoen, men vi ønsker å oppmuntre til flere damearrangementer. Derfor vil vi gi bort 2000,- til den som måtte arrangere en turnering i forbindelse med PDGA Womens Global Event, som kan brukes til hva som helst i turneringen: premier, mat, spillerpakker, kos og hygge.

Om du har lyst til å gjøre dette og oppfyller kravene under, ber vi deg kontakte tour ansvarlig på post@oslotour.no

Kriterier for å motta turneringsstøtte fra Oslo Tour til 2018 PDGA Womens Global Event:

  • Oppfylle kravene for å bli en del av 2018 Womans Global Event (mer info her)
  • Må arrangeres i Oslo
  • Beløpet gis ut kun en gang, etter førstemann til møllen prinsippet.

Arrangementkomitèen er selvfølgelig behjelpelig om det er spørsmål eller andre ting de kan hjelpe med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *