Oslo Tour søker damer til PDGA Women`s World Global Event

Vil du være med på å få sporten til å vokse? Vil du være med på å rekrutere kvinnelige spillere til sporten, og gi en arene for å ha det gøy og sosialt? Vil du arrangere en turnering bare for damer? Da vil Oslo Tour bidra med 2000,- til din turnering!

Oslo Tour har som mål å gi en arena for spillere i regionen, og få sporten til å vokse og skape gode minner. Dette gjøres blant annet gjennom en serie turneringer og Oslo Tour stipendet, men vi ønsker å gjøre mer.

12. mai er det 2018 PDGA Womens Global Event, som i 2016 samlet over 1000 damespillere i turneringer i 17 land, inkludert her i Oslo. I år er det ikke Oslo Tour på denne datoen, men vi ønsker å oppmuntre til flere damearrangementer. Derfor vil vi gi bort 2000,- til den som måtte arrangere en turnering i forbindelse med PDGA Womens Global Event, som kan brukes til hva som helst i turneringen: premier, mat, spillerpakker, kos og hygge.

Om du har lyst til å gjøre dette og oppfyller kravene under, ber vi deg kontakte tour ansvarlig på post@oslotour.no

Kriterier for å motta turneringsstøtte fra Oslo Tour til 2018 PDGA Womens Global Event:

  • Oppfylle kravene for å bli en del av 2018 Womans Global Event (mer info her)
  • Må arrangeres i Oslo
  • Beløpet gis ut kun en gang, etter førstemann til møllen prinsippet.

Arrangementkomitèen er selvfølgelig behjelpelig om det er spørsmål eller andre ting de kan hjelpe med.