Oslo Tour samarbeider med Cam Todd

Oslo Tour startet i fjor å samarbeide med spillere på tour i USA, ved å støtte dem og få muligheter til å gi noe tilbake til deltagere av Oslo Tour. I år er vi veldig glade over å kunne annonsere av vi i 2018 vil samarbeide med tidligere verdensmester Cameron Todd.

44 årige Cam Todd er originalt fra South Carolina, og har spilt siden tidlig på 90-tallet. Han har vunnet mange av de største turneringene, og i 2001 ble han sågar verdensmester. Selv om han har blitt eldre er han like skarp, noe han beviste da han vant Glass Blown Open i 2016. Involvert i mer enn bare spill, har han utviklet kurver, baner og turneringer de siste årene. Og ikke minst dyrket sin kjærlighet til kunst.

Og det er med kunsten vårt samarbeid har utviklet seg. Oslo Tour er med på å gi han midler til sin 2018 turnering, og vi har fått noen fantastisk fine kunstverk fra Cam i retur. Bildet gjenspeiler ikke detaljene og fargene så bra som det er i virkeligheten, men ta det med ro: de er premier og vil stilles ut på alle turneringene i løpet av året. Vi er glade for å kunne hjelpe spillere utover Oslo`s grenser, og takker Cam for muligheten!

For mer info om bildene, og Cam selv, besøk han på hans hjemmeside http://camtoddproductions.com/