En nydelig dag under Oslo Tour Holmenkollen 2018

I Oslo Tours tredje stopp, var det duket for en nydlig sensommerdag i Holmenkollen DiscGolfPark. Og det ble meget spennende, med rekordmange ace, en litt mer krevende layout enn vanlig og ikke minst tett og spennende i flere av klassene. 20180825_153205Banen så meget bra ut der den lå badet i sol, og takket være god dugnadsinnsats fra Skiforeningen og en liten armè med Oslo-golfere et par dager før turnering ble banen helt prima. Stor takk til alle som tok i et tak i forkant!

I MPO satte Yngve Mæland tonen allerede fra første runde, med tangering av banerekord og en het 998 rated -10 runde. Men som ventet på denne banen var det tett rett etter, med 7 spillere bare 3 kast bak. Men det holdt helt inn og han dro i land sin første seier i Oslo Tour i år, foran Andreas Havnegjerde på andre, mens Morten Falk og Fredrik Runsjø på delt tredje.

I FPO var det liten tvil hvem som skulle ta hjem seieren, da Sigrid Sandum tok seieren hjem til Trondheim etter de to beste rundene både første og andre runde. Meget spennende ble det i kampen om andreplassen, selv om det var garantert at Eirin skulle vinne. Det ble til slutt Eirin Brun som endte et kast foran Eirin Korvald.

I MA3 var det tett som hagl etter første runde, der Ola Kolle og Geir-Arne Roos tok en knapp ledelse med -6. Det var dog hele 8 stykker bare to kast unna, slik at runde to ble den avgjørende. Her tok Jørn Idar Kvig å knallet til med en -6 runde, som holdt til et kast seier over Geir-Arne Roos, mens Esbjörn Kjell tok tredjeplassen.

I FA3 ble det en komfortabel seier til Helene Lund-Johansen, som hadde en solid førsterunde på +4. Det gikk litt mer trådt på runde to, men det holdt mer enn godt til en seier over Caroline Guldahl.

I MA4 kunne Jonas Lillefoss gå inn til en -2 på første runde, noe han gjentok på runde 2. Dette holdt til å ta hjem seieren i Novice, med et par kast over Morten Hofmo Evensen på andreplass, og Kjetil Ånnevik på tredjeplass.

20180825_074027I Junior er vi glade for å se at det nå er noen med hver runde, og håper at de to som var med denne gangen kommer tilbake i kommende turneringer og er med på å hjelpe å kanskje inspirere andre til å bli med i fremtiden.

Det skal nevnes at det var hele 6!! ace denne dagen, som ikke bare er mest i år, men som er mer enn hele 2016 sesongen tilsammen . Gratulerer til dere alle!

Sammenlagt er noe avgjort, men fortsatt spennende.

I sammenlagtserien er det som annonsert tidligere de tre beste turneringene som er gjellende, og i noen klasser er allerede racet avgjort.

I MPO er det ingen som kan gjøre noe med Fredrik Runsjø, som dermed slår fjorårsvinner Morten Falk.

I FPO tar Eirin Korvald sammenlagtseieren, da Sigrid Sandum og Lykke Sandvik som har best sjanse nok prioriterer en annen turnering denne helgen.

I FA3 kan ingen gjøre noe med Helene Lund-Johansen, som har vunnet tre av tre mulige turneringer. Meget sterkt!

I MA4 drar Kjetil Ånnevik hjem seiren, som vant på Muselunden og har spilt solid siden da.

Der spenningen ligger er i MA3, der resultatene fra Oslo Tour Stovner kommer til å avgjøre hvem som drar hjem seieren. Dette blir spennende!