Oslo Tour 2019

Det har blitt tradisjon å annonsere datoer for Oslo Tour i november, og det gjør vi også for Oslo Tour 2019. Her finner du datoene for alle fire turneringene, og det er en del spennende nyheter for neste sesong tour!

Antall turneringer i Norge øker og øker, også i Oslo-området. Det er veldig gledelig å se utviklingen, og vi håper å fortsatt ha vår plass i terminlisten for spillere fra både fjernt og nært.

  • 1. juni – Oslo Tour Stovner
  • 2. juni – Oslo Tour Holmenkollen
  • 28. september – Oslo Tour Ekeberg
  • 5. oktober – Oslo Tour Krokhol

Det er to store endringer å se:

  • Muselunden Frisbeegolfbane har blitt erstattet med Krokhol DGC.
    Dette både fordi Krokhol er en ny og spennende bane drevet av to av Oslo-klubbene, og også fordi sikkerheten på Muselunden har vært en utfordring siden dette er en bane liggende i et stort friluftsområde med mange brukere. Derfor er vi både glade og spente på å se mottagelsen av banen hos deltagerne.
  • To turneringer på samme helg.
    Oslo Tour er alltid på utkikk etter muligheter til å utvikle seg, prøve nye ting og utfordre etablerte normer. Derfor har vi valgt å sette samme to av turneringene i en helg, både for det rent praktiske og for å kunne gi større muligheter til tilreisende.

OBS OBS OBS – vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer i terminlisten for Oslo Tour grunnet nasjonale turneringer. Eventuelle endringer vil selvfølgelig annonseres i god tid.

Banner FB Oslo Tour