Latitude 64 returnerer som tittelsponsor

Helt fra starten av Oslo Tour i 2016 har vi hatt gleden av å samarbeide med den svenske disk produsenten Latitude 64, og i tourens fjerde år er vi igjen glade for å jobbe med dem for å sikre den største spillerpakken i tourens historie!

En solid spillerpakke har alltid vært en prioritet for Oslo Tour, det er med på å gjøre turneringen ekstra gøy for spillere på alle nivåer. Og det får man ikke til uten gode støttespillere og sponsorer, og det er derfor ekstra gøy å få med seg en solid sponsor som Latitude 64 for fjerde året på rad. Å vi kan si så mye at vi vil ha noen eksklusive disker med i årets spillerpakke, uten at vi vil avsløre for mye akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.