Sesongkort til Oslo Tour 2019

Årets tour vil igjen bestå av 4 enkeltstående turneringer, dog droppes banen på Muselunden og erstattes med en to-dagers turnering på Krokhol. Nytt av året er også at vi tilbyr sesongkort, som inkluderer deltagelse i alle disse turneringene.

Vi har valgt å sette av 20 plasser til sesongkort for Oslo Tour 2019, som inkluderer deltagelse i alle fire turneringene i Oslo Tour. Spillerpakken blir større enn noen gang, banene blir minst like gode som tidligere og stemning som alltid på topp.

For å få sesongkort registrerer man seg via denne linken mandag 29.04.19 klokken 20.00, og det er førstemann til mølla. Deretter sendes det et oppkrav via Vipps fra Oslo Tour-foreningen, som må betales innen 24 timer. Hvis ikke fjernes spilleren og erstattes med neste på ventelisten.

Sesongkortet koster 1000,- som er 20% rabattert pris i forhold til standardpris for enkeltturneringene. Sesongkortet er dessverre ikke tilgjengelige for juniorer.