Fabelaktiv avsluttning på Oslo Tour 2019

I det som bare kan beskrives som en fabelaktig høsthelg på Oslo nye storstue, var det klart for Oslo Tour Krokhol 2019 presented by Latitude 64. En sen avsluttning på årets tour ga ingen demper på engasjementet og kastegleden til de neste 90 spillerne, som tok turen til Krokhol Disc Golf Course forrige helg.

Kaldt men deilig under Oslo Tour Krokhol 2019 presented by Latitude 64.

Det var kanskje passende at årets tour ble avsluttet på samarbeidsprosjektet Krokhol DGC, da også touren er et samarbeidsprosjekt. 18 særdeles vakre og krevende hull lå under et lett teppe av rim fra morgenen av, men det fordampet fort i det som ble to meget fine dager.

Hull 16 var uten tvil helgens vanskeligste utfordring, krevede par 5 med OB over alt. Kun 4 birdier var å finne her denne helgen, på hullet som snittet 1.8 kast over par. Hull 4 og 15 var de «enkleste» hullen, til tross for at TD hadde gjort sitt beste for å legge inn litt ekstra god birdie karma på hull 4 som er sponset av Oslo Tour.

I Open var det Pancake-legenden Carlos Rio som dro i land seieren, som Norges mestvinnende spiller gjennom tidene var nok det en kjent følelse. Kasper Skovly hadde dog helgens hotteste runde på første dag med -1, men endte til slutt 5 kast etter Carlos. Delt tredje sto Haakon Dalsbø og Bjørn-Erik Johansen for, kanskje spesielt imponerende av Haakon som snittet 30 poeng over egen rating.

I dameklassen var det liten tvil om at Eirin Brun skulle ta seieren hjem, etter en bunnsolid førsterunde. Til slutt ble det en 8 kasts seier til Eirin, foran Lill Irene Larsen.

Det var ingen CTP på turneringen, men tror du jaggu ikke det ble en ACE! Erlend Mørkve dro en småfrekk ace på hull 15 som ikke bare ga han en splitter ny disk fra Disc Golf Strong, men også et gavekort på 1000,- fra XXL Ski. Stor takk til XXL for premien!

Viktige samarbeidspartnere for gjennomføringen av Oslo Tour.

Avsluttningsvis vil vi takk alle bidragsytere til årets tour, fra frivillige til spiller og ikke minst sponsorer: Latitude 64, Guru Disc Golf, Natural Born Disc Golfer, Aceshop, Alfa Discs og Merked Disc Golf. Uten disse hadde vi ikke kunnet gi bort fysiske premier verdt over 40.000,-(!) til deltagerne, i tillegg til en svær spillerpakke på alle de forskjellige turneringene.

Tusen takk for nok en herlig sesong i Norges disk golf hovedstad!