Reisebrev fra Sula Open med Asgeir Blakseth

Oslo Tour stipendet har som mål om å gi nye muligheter og opplevelser for spillere i Oslo, og for de som har vært med på Oslo Cup i år er Asgeir Blakseth ikke et ukjent navn. Han fikk med seg Norges egen EuroTour, Sula Open i år, og dette er hans reisebrev.

rrem7. juni var det klart for Sula Open 2019. En turnering jeg også deltok på i 2018, og jeg skjønte da med en gang at jeg var nødt til å dra tilbake hit. Begge årene opplevde jeg en profesjonelt arrangert turnering med alt på stell. Norges vakreste diskgolfbane viste seg også i 2019 fra sin beste og verste side værmessig. Det er få steder i landet som er vakrere enn dette området når sola skinner og livet smiler!

Resultatmessig ble ikke denne turen til Sula Open noe å skryte av, dessverre. Heldigvis hadde vi gjort sjakktrekket med å leie leilighet med oppvarmet basseng. Det var lett å glemme dårlige putter og tapte disker når man kunne nyte en kald pils i bassenget. Og ikke minst er det umulig å ikke ha det moro når man er på tur med alltid blide Lars Somby. Stor takk til Lars for godt selskap under Sula Open 2019.

Tusen takk til Jørn Idar og alle andre som står bak Oslo Tour stipendet som gjorde det mulig for meg å ta denne fine turen. Og takk til Jostein Håland, Øyvind Jarnes og alle andre fra Sula for all tid og energi dere bruker på å drifte og utvikle en av Norges beste baner, og ikke minst en av Norges beste turneringer, Sula Open.

rrem