Oslo Tour 2020

Vi er glade for å kunne annonsere Oslo Tour 2020 – 5. året med Norges best frisbeegolf tour! Som tidligere år kommer vi til å arrangere 4 turneringer i Oslo, og i jubileumsåret håper vi å kunne gjøre touren enda litt større og bedre.

Per i dag har vi tre av fire baner klare for annonsering, og vi har gjort vårt beste for å tilpasse datoene til de store nasjonale turneringerne. Vi har også fordelt turneringene litt annerledes i år. Vi starter i april med Oslo Tour Ekeberg, og avslutter med to herlige helger i august.

  • 25. april – Oslo Tour Ekeberg 2020
  • 15. august – Oslo Tour #2
  • 16. august – Oslo Tour Holmenkollen 2020
  • 22-23. august – Oslo Tour Krokhol 2020

Vi går også tilbake til påmelding og registrering på Disc Golf Metrix, etter å ha testet ut Disc Golf Scene i 2019. Vi foretrekker Disc Golf Scene, men etter en økonomisk gjennomgang er det mer fornuftig å kun ha en leverandør på dette. Påmeldingene vil starte i 2020, mer info om dette kommer i starten av 2020. All påmelding vil du finne her.