Sesongkort for Oslo Tour 2020

Oslo Tour 2020 vil bli bestående av fire fantastiske turneringer i tigerstaden, og forberedelsene til en sesong fylt av gode kast, birdies og god stemning er i full gang. Vi vil tilby sesongkort også i 2020, med rabattert pris for å spille turneringer på Krokhol, Holmenkollen, Stovner og Ekeberg.

For å få sesongkort registrerer man seg en link på denne siden torsdag 13.02.2020 klokken 18.00, og det er førstemann til mølla. Totalt 30 kort er tilgjengelig. Deretter sendes det et oppkrav via Vipps fra Oslo Tour-foreningen, som må betales innen 24 timer. Hvis ikke fjernes spilleren og erstattes med neste på ventelisten.

Sesongkortet koster 1360,- som er 20% rabattert pris i forhold til standardpris for enkeltturneringene. Sesongkortet er dessverre ikke tilgjengelige for juniorer.