Oslo Tour Ekeberg 2020 avlyst

Oslo Tour-foreningen følger selvfølgelig COVID-19 utviklingen nøye, og som følge av dette avlyses sesongstarteren Oslo Tour Ekeberg 2020.

Det er med tungt hjerte at denne avgjørelsen tas, men i dag kom PDGA med en oppdatert annonsering om utvidet stenging av sanksjonering for turneringer til og med 30 april. Dette var bekreftelsen på de tanker foreningens styre har hatt en stund allerede, og gjorde avgjørelsen «lettere».

Om Oslo Tour Ekeberg vil gjennomføres i 2020 vil tiden vise, per i dag er det såpass usikkert at vi må bare må vente å se på utviklingen.

De som har kjøpt sesongkort vil kontaktes innen kort tid, og vil selvfølgelig få tilbakebetalt disse. Hold dere trygg og friske, nyt litt SM Disc Golf på Youtube så sees vi forhåpentligvis på banen snart!